Frederik Bue Johnsen – 50 47 11 27 – fbj@gangsted.dk

Selma Kronberg Pedersen – 28 86 00 07 – skp@gangsted.dk

Profil

Bag Byggeadvokaten står advokat Frederik Bue Johnsen. Han er gennem en årrække specialiseret indenfor byggeri, udbud og konfliktløsning som advokat for såvel bygherrer som entreprenørvirksomheder, herunder bl.a. en række kommuner, almene boligorganisationer mv.

Advokat Frederik Bue Johnsen har en fortid hos bl.a. Kammeradvokaten. Ved siden af advokatgerningen er Frederik bl.a. tidligere ekstern lektor i civilproces på Københavns Universitet, og forfatter til bogen Syn og skøn i praksis, Polyteknisk Forlag 2016.

Advokat Selma Kronberg Pedersen er pr. 28. november 2018 blevet en del af byggeadvokaten.dk. Hun er ligeledes specialiseret indenfor byggeri og konfliktløsning og varetager såvel bygherre-, entreprenør- og rådgiverinteresser i større og mindre sager.

Byggeadvokaten er pr. 1. november 2018 blevet en del af Gangsted Advokatfirma, som er et af de foretrukne specialistkontorer for fast ejendom i Danmark. Gangsted Advokatfirma rådgiver danske og internationale aktører indenfor alle grene af branchen men med særligt fokus på overdragelser, udvikling, finansiering, erhvervslejeret og entrepriseret.

Frederik Bue Johnsen

Frederik Bue Johnsen

Selma Kronberg Pedersen

Selma Kronberg Pedersen

Gangsted Advokatfirma
Borgergade 24 B
1300 København K
Tlf: 33 14 70 70

×

Menu

Frederik

Selma

Skriv til os